TTT uvažava rastuću potrebu hotelijera za individualizacijom te u svom programu izraÄ‘ujemo posteljine sa osobnim znakom, amblemom te prilagoÄ‘eno unutarnjim dizajnu svakog pojedinog objekta. Opremamo hotele visoke kategorije čiji gosti posebno hvale postojanost boja, mekoću i punoću naših posteljina ugodnih na dodir.

Kvalitetan pamučni damast za posteljno rublje je merceriziran, sa žakardskim dezenima, u više pastelnih tonova, sjajan te postojan na iskuhavanje i svjetlo. Naši hotelski programi “Fedora” i “Baronet” svilenkasti su na dodir te prilagoÄ‘eni hotelskom održavanju. Posteljno rublje moguće je konfekcionirati sa preklopom ili gumbima, a na sve vrste posteljnog rublja možemo ukomponirati Vaš amblem kao dezen po cijeloj površini čime se postiže izniman vizualan efekt.

Prednosti TTT-ovih proizvoda:

Tehnologija
Suvremeni kompjuterski voÄ‘eni SULZER jacquard i listovni tkalački strojevi do 320 cm širine
        
Pamučno predivo
TTT koristi najkvalitetnija prediva, uglavnom češljani pamuk egipatskog podrijetla.

Mercerizacija
Sve tkanine u TTT-u su mercerizirane te se odlikuju iznimno visokim sjajem i mekoćom. Receptura koja daje poseban sjaj i mekoću tkanini usavršava se i prenosi gotovo 90 godina kroz generacije kao jedinstveni TTT „know how“.

Boje
Karta boja se stalno širi i prilagoÄ‘ava novim potrebama i trendovima. TTT koristi samo najbolja reduktivna ekološka bojila i kemikalije najboljih svjetskih proizvoÄ‘ača. Na raspolaganju su Vam i optički obraÄ‘ene (UW) boje.

Tkalački rubovi
TTT proizvodi standardno se isporučuju sa dva tkalačka ruba i dva poruba, u vlastitoj konfekciji na zahtjev kupca izrađujemo i ostale vrste poruba.

Dezeni/amblemi
Arhiva TTT-a sadrži zavidan broj dezena, a svake godine proizvede se oko 200 novih. Za izradu dezena po Vašoj ideji na raspolaganju Vam je naš tim kreatora koji će ispuniti sve zahtjeve.

Dorade
Prema zahtjevu kupca TTT vrši posebne dorade na tkaninama i to: teflonom, antistatičkim svostvima, tkanja sa grafitnim nitima, antialergijska.

Održavanje i vijek upotrebe
Naši damastni materijali peru se na 95°C u bijeloj boji, a na 60°C bojeni. Prema mjerenjima vijek upotrebe naših proizvoda je u prosjeku 25-30% duži od sličnih proizvoda na tržištu.

Kvaliteta  proizvoda i otpornost boja jamče dugotrajnost naših proizvoda što dugoročno donosi uštede u Vašem poslovanju. Ime proizvoda
Sirovinski sastav
Širine u cm
Težina (gr/m2)

Fedora
100% pamuk
143, 161, 213, 243, 283
150

Baronet
100% pamuk
143, 161, 213, 243, 283
150


Copyright Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. 2009.-2020.